Gràcies per la vostra confiança. #FentLideratge

Gràcies per la vostra confiança.  #FentLideratge

Gràcies per la vostra confiança. #FentLideratge

Ara fa just un any que vaig inaugurar aquest bloc #FentLideratge.

La meva intenció va ser compartir i fer créixer el coneixement sobre el lideratge transformacional.

Vull agrair molt sincerament a les 30.346 persones que aquest any han visitat el bloc, fent-hi 104.392 visites.

Al llarg d’aquest any he rebut molts comentaris que m’han fet reflexionar i aprendre i han enriquit les meves aportacions. No he rebut ni una sola intervenció negativa ni amb falta de respecte.

Estic convençuda que el món actual necessita especialment que el lideratge transformacional sigui l’estil de lideratge que marqui la nostra manera de fer que ens guiï a tots nosaltres. En definitiva és el resultat d’educar i funcionar per valors.

Certament  tal com hem reflexionat, no és un camí fàcil. És molt més simple funcionar des del judici, la critica i descarregar tota la culpa als altres.

El món actual, la societat , i per tant –també- el nostre entorn més proper, necessiten imbuir-se de lideratge transformacional i funcionar des del respecte, la sinceritat, l’honestedat, la lleialtat i la justícia social.

Podem pensar mil camins per assolir la justícia social que necessitem i ens és imprescindible, però l’únic camí efectiu per aconseguir-la, és fer una societat que es fonamenti en valors. Hem de fer-ho educant als nens i fent que els adults actuem d’acord amb aquests valors.

El lideratge transformacional ha de ser present en la política, en les empreses, en les organtizacions socials,  en les organitzacions empresarials i sindicals, a les escoles, a les associacions de pares, a les associacions veïns, als esplais i a tots els espais de relació social.

Ho hem dit mil vegades, fer-ho requereix de coratge i d’humilitat. Ens cal ser valents per assumir les pròpies responsabilitats. Hem de fer renuncies personals abans de trair-nos a nosaltres mateixos o de trair als altres, hem de saber demanar disculpes quan ens equivoquem i hem de ser humils per reconèixer els nostres propis errors i tornar a començar sempre que sigui necessari.

I és fonamental que en tot moment sapiguem sobreposar el bé comú per sobre del nostre bé individual.

Només així podrem construir un món en el que nosaltres i el nostres fills hi puguem viure en pau.

Avui, la societat crida aquesta necessita i ens ho reclama.

Desitjo que d’aquí un any, tots els que creiem en aquest model de lideratge transformacional,  fem servir aquest bloc i tots els mitjans que puguem, per fer extensiva aquesta visió i contribuïm a practicar-la.

Gràcies per la vostra confiança i pel vostre suport.

 

 

 

 

Deixeu el vostre comentari

Nom
Correu electrònic
Website
Comentari

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptar l'Avís Legal.