El perquè d’aquest bloc

El perquè d’aquest bloc

El perquè d’aquest bloc

En aquest moment de la història, la qualitat en la direcció de les organitzacions i de les persones esdevé clau per aconseguir l’equilibri i el benestar de la nostra societat.

Son molts els conceptes que podríem fer servir per recollir en una sola paraula totes les competències que les persones podem aprendre per dirigir amb eficàcia i pensant en les persones i en el bé de tots.

Des del punt de vista acadèmic, la paraula lideratge (leadership) i en concret el lideratge transformacional, és el concepte que aplega tots aquells atributs que podem aprendre i poden fer que les organitzacions –públiques i privades, empreses i persones que les formen funcionin millor, per aconseguir importants i nobles objectius.

És fonamental que el desenvolupament del lideratge arribi a l’àmbit públic i al privat, doncs totes les persones i per tant tots els ciutadans estem reclamant dirigents que dirigeixin per valors.

Hi ha diferents àrees: el lideratge empresarial, el lideratge social, el lideratge polític i el lideratge en seguretat. Aquest son per a mi, els camps que mereixen especial atenció pel seu impacte a la societat.

El repte és gran, però som cada dia més les persones que ens hi sentim implicades, i amb més o menys encert, treballem per aportar les nostres reflexions i el nostre coneixement als diferents col·lectius i a la societat. 

Aquest bloc té per objecte crear i compartir coneixement en aquest camp del lideratge transformacional, amb la vocació de fer-lo extensiu a tots els àmbits.

Personalment, miraré de fer-ho amb el màxim respecte, el màxim d’encert i facilitar la màxima participació.

2 Comentaris

 • Joan Auladell
  6 de novembre de 2017 13:34 0Likes

  Un bloc fantàstic i que serà molt útil. Felicitats per fer-lo anar endavant i gràcies per les assenyades i valentes reflexions que hi fas.

  • Núria Aymerich
   2 de febrer de 2018 19:26 0Likes

   Moltes gràcies Joan!

Deixeu el vostre comentari

Nom
Correu electrònic
Website
Comentari

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptar l'Avís Legal.